Hoofdstraat 59
5461 JD Veghel
0413 363101

VD EntertainmentHallo! Ik ben Ilse van Doorn en ik ben allround artiest.

Ik ben inzetbaar voor entertainment op kinderfeestjes als bijvoorbeeld een prinses. Ik kan als karakter de kinderen schminken, we kunnen zingen en dansen op K3, van alles is mogelijk! Mocht u ideeën hebben, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden!

Niet alleen voor kinderfeestjes ben ik inzetbaar als karakter, ik ben ook inzetbaar op andere evenementen.


Zoekt u nog een dag- en/of avondvullende zang act voor uw bruiloft, jubileum of andere gelegenheid? Dan bent u hier aan het goede adres! 
Kiki & Ilse zijn namelijk het zangduo die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Wij hebben een uitgebreid repertoire, van de 70’s tot de moderne hits, en van musical hits tot Disney toppers. Het kan allemaal!Toch iets groters te vieren en wilt u graag kijken naar een show? Dan is de nieuwe musical 'De Verboden Deur' aan te raden. Dit is een 30 minuten durende show met zang, dans en spel. Er gebeurt van alles. Het is leuk voor alle leeftijden! Het enige wat we van u nodig hebben is een goede plek om het op te kunnen voeren en een stopcontact voor de stroom ;)

In "De Verboden Deur" ontdekken Kiki en Ilse op de zolder van hun oma een sleutel die niet voor de schuur bestemd is, maar voor de deur die op zolder staat. De deur, waarop duidelijk staat dat die niet geopend mag worden, wordt toch geopend. Achter de deur vinden ze een betoverende wereld vol muziek en musical. De deur leidt naar een magisch muziektheater, waar de muren trillen van de beats en dansmoves. Tot hun verrassing treffen ze daar Do en Remi aan, twee kleurrijke personages die de leiding hebben over deze muzikale wereld.Een decor nodig? U kunt bij ons terecht voor decorverhuur. Ook kunt u bij ons terecht voor het verhuur van professioneel geluidsapparatuur en ledverlichting. Verhuur van afzetpalen met koorden en lopers is ook mogelijk.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie:

vdentertainment@outlook.com
© Copyright 2023 - Oxygen - All Rights Reserved
envelopephone-handsetphonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram