Hoofdstraat 59
5461 JD Veghel
0413 363101

Meer Studio 59

Facilitaire ondersteuning

Wij bieden Facilitaire ondersteuning voor bedrijven overheidsinstellingen en organisaties.
Ondersteuning, begeleiding en maatwerk zijn de sterke kanten van ons team waarbij communicatie centraal staat en ook het sleutelwoord is.

Direct contact en informatie verstrekken dat is waar wij veel waarde aan hechten.
Wij werken snel, accuraat en op tijd…… om u te ontzorgen!
Wij zijn het verlengstuk in uw organisatie.
Het is aan u om ons uit te dagen!

Ervaar de samenwerking. Informeer naar onze mogelijkheden.
DAAG ONS UIT

Groothandel

Wanneer u grootafnemer van onze feestartikelen, carnavals- of themakleding wilt worden, dan kunt u na overleg en een inschrijving van KVK, altijd gebruik maken van onze groothandelsprijzen. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Hoofdkantoor
Hoofdstraat 59
5461 JD - Veghel - T 0031 (0)413 363 
info@vandoornfeestartikelen.nl
CONTACT

B2B

Shows, activiteiten, sfeer en gezelligheid. Een sterk animatieteam brengt je pretpark, vakantiepark of hotel tot leven. Een professionele uitstraling is een absolute must. Studio59 verzorgt de complete styling van jouw entertainers. Zodat ze 100% in hun rol komen.

Originaliteit; daar draait het om in de entertainmentbusiness. Wil je je onderscheiden, dan is het zaak om je gasten continu te blijven verrassen. Met ons brede aanbod aan animatie-aankleding kun je eindeloos variëren. Geen dertien- in-een-dozijn, maar kostuums, pruiken, maskers en lenzen waarmee jouw team gegarandeerd de show steelt

Wij doen meer dan alleen alles op het gebied van feestartikelen. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie. Informeer naar onze mogelijkheden!
MEER INFO
© Copyright 2023 - Oxygen - All Rights Reserved
envelopephone-handsetphonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram